Sikeres bemutató

Hírek Magazin Művészet Társadalom

Örvendetes hír, hogy Felsőbányán is történik valami. Biztosan érezzük, hogy az elmúlt évek társadalmi összetartó ereje már nem létezik abban a formában, ami 20-30 évvel ezelőtt volt. Tenni kell azért, hogy jelenlétünknek civilizált tartalma legyen, ami az utóbbi időkben egyre ritkább, hiányolható. Mégis vannak kivételek.

Igaz, hogy elsősorban a közösségi oldalakon meghirdetett felhívásra, meghívásra válaszoltak a kultúrát és művészetet szerető emberek, de ez is valami, nagyra tartom azt a hozzáállást, amit láthattam a november 29. péntek estén a Bistro Caffe Motu-ban maghirdetett bemutatón.

Társadalmunk megbecsült és ismert tagjai közül többen is jelen voltak és remélem mindenki jól érezte magát. Az elhangzottak kultúránk érdekében történt, annak megbecsülését volt hivatott érvényesíteni.

Köszönet a megjelenésért. Szerencsés találkozónak tartottam, amire máskor is szükség lesz.

A város erre hivatott tisztviselője úgy  fejezte ki, hogy: “Városunk egy figyelemre méltó eseménye volt, ami elsősorban a Hitter Ferenc által írott “Felsőbánya művészettörténetét” illeti, annak az írónak és művészembernek a munkája, aki az évenkénti festőtáborokat is szervezi városunkban.”

Tisztelettel vesszük a felsőbányaiak alkotó tevékenységét és bízunk abban, hogy közösségünk kulturális-művészeti tevékenysége az igényeknek megfelelő szinten fog továbbra is történni.

Hozzátenném személyes köszönetemet, mindazoknak, akik érdemesnek tartották, hogy jelenlétükkel megtiszteljék az eseményt.

A továbbiakban néhány fotó erejéig mutatjuk be az ott történteket.

HF

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *