Honlap Felsőbányáról

Hírek Magazin Vidékünk

A 21. század modern tájékoztatási lehetőségeivel élőkhöz szólunk jelen sorainkkal. Nap mint nap újabb profillal rendelkező honlapok, internet-újságok, hirdetések, stb. jelennek meg, melyek könnyebbé teszik, lerövidítik, közelebb hozzák az ismeretekhez jutást, végül pedig és nem utolsó sorban a vásárlási lehetőségeket.

Ilyen szándékkal és lehetőséggel szól Önökhöz a https://www.felsobanya.info honlap is. Egy kiváló szakembercsoport munkája által próbálunk olyan igényeket kielégíteni, melyek a helyi híreket, a szépet, a kellemest, az emberi értékeket juttatják el olvasóinkhoz, vagyis a képzőművészetek terén szeretnénk minél bővebb tájékoztatásban részesíteni az olvasót.

Az alkotási tevékenységekről (alkotótáborok) részletes beszámolókkal jelentkezünk. Itt is a helyi viszonyok, lehetőségek és megvalósítások bemutatása kerül előtérbe. Honlapunk működtetéséhez elsődleges támogatást a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. nyújt. Ez a lehetőség a határon kívüli magyarság támogatásaként jelenti a hírvilág helyi, regionális terjesztését, amiért köszönetet mondunk a támogatónak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *