Kedves családom, rokonaim, barátaim, ismerőseim, olvasóim!

Hírek Magazin Társadalom Vidékünk

Mindenkihez szeretnék szólni ezekben a napokban, amikor meg kell elégedjünk és örvendünk annak is, hogy írásban küldünk üzenetet gondolatainkkal, jókívánságainkkal.

Nehéz helyzetben vagyunk, de lehet, hogy éppen az mutatja nekünk az új utat, hogy “Isten időközönként újra tervezi a világot”. Olyan napokat élünk, amilyeneket eddig még soha. A múlt nagyon sok nehézsége mellett, a pusztító járványok, a háborúk, a többi  romboló erő sem viselte meg éppen egyszerre az egész világot. Ez a mostani csapás, mindegy milyen eredetével, de betakarja az egész Földet, szedi áldozatait és lehet, hogy figyelmeztet. Nekünk akkor is, ha ez így van, vigyáznunk kell, és bezárt templomok mellett, lélekben tartsuk meg azt aminek máskor örvendünk, amiben együtt szeretünk ünnepelni és a természet csodáinak örvendeni. Kényszersorsunkat tartsuk be. Ne tegyük kellemetlenné mások helyzetét sem, ne fertőzzünk, veszélyeztessünk senkit.

Ilyen és hasonló gondolatokkal szeretnék olyan ünnepnapokat kívánni mindenkinek, melyek emlékeztetnek a jóra, intenek a tanítás igazságára és megtartanak hitünkben, a szeretetben és mindannyiunk iránti tiszteletben.

Legyen boldog húsvéti ünnepetek!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *