Táborzárás után

Művészet

Igyekszem minél hamarabb nyilvánossá tenni ezt a nem mindennapi csodálatos tevékenységet megmutató eredményt, mert nem elég állandóan hangsúlyozni, hogy mennyire fontos lenne ez Felsőbányának, ha az illetékes emberek ezt elismernék, ha a közönség rajongana érte és tudná, hogy mennyire fontos lesz évtizedek és évszázadok múlva. Természetes dolog, hogy a jelenről van szó. A kissé tájékozatlanok érdekes kérdéseit is igyekszem kielégíteni. Mindenki tudja, hogy Felsőbányán nincs képgaléria, egy megfelelő kiállító terem. A városvezetés, most ezzel is foglalkozik, hogy ez lehető rövid időn belül meglegyen. Kíváncsi lennék mennyire telik meg érdeklődőkkel, ha majd lesz.
Tehát a festőművészek munkáiból egy kis válogatást közlök, minden művész képe után következik egy válogatás néhány festménnyel, amit itt láthatunk. Rövidesen egy, vagy több videoklippet is közlök majd, amiből részletesebb ismertetővel számolok be a telep, a tábor munkájáról. A jövő számára pedig tartogatok meglepetéseket, mert fontosnak tartom ezt a művészeti alkotó tevékenységet még akkor is, ha nem mindenki tudja értékelni. 
Ismételten köszönet a kedves, Felsőbányát kedvelő és szerető művészeknek!
Nagy szeretettel várunk vissza mindenkit, a lehetőségekhez képest szervezendő táborokba!
A MONTE MEDIO ÉRTÉKEI Egyesület és annak jelenlegi legfontosabb foglalatossága közötti ALKOTÓTÁBOROKkal szeretnénk az örökséget és értékeket gyarapítani, kedves, magas szinten dolgozó és tehetséges képzőművészekkel pedig a maradandót alkotni városunk képzőművészeti értékeit gazdagítani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *